(untitled) (Conferences, 2025)
Teziste Qaraqalpaqstan aymaǵında ósetuǵın ayırım dárilik ósimliklerdiń - Nıshella sátiiva (qara ziyre), Sheshimoxylon biraqdendron (saxaul) hám Alhagi pseudalhagi (jantaq)-antioksidantlıq aktivligin teoriyalıq tárepten úyreniwge qaratılǵan.