(untitled) (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada sovet hukumati davrida an’anaviy oila munosabatlarini o‘zgartirish orqali ayollardan “sovet tarafdorlari” ni shakllantirish va uning oqibatlari yoritib beriladi.