(untitled) (Conferences, 2026)
Turkiston viloyatlarida veterinariya boshqarmalari mavjud bo‘lib, bular uyezd va volostlarda veterinariya holatni o‘rganish uchun o‘z veterinar shifokorlarini vaqti-vaqti bilan hududlarga xizmat safariga yuborib turgan. Veterinar shifokorlarga hududlarning veterinariya holati bo‘yicha xarita berilgan va ular bu orqali hududlarda o‘z faoliyatini olib borgan.