(untitled) (Conferences, 2026)
Maqolada adabiyotshunoslik fanining dolzarb muammolaridan biri xronotop shakllarining badiiy xususiyatlari tahlil qilingan. Mazkur maqolada sheʼriyatda, xususan, atoqli shoir Erkin Vohidov ijodida xronotop masalasi davr va makon nuqtayi nazardan tahlilga tortilgan.