(untitled) (Conferences, 2026)
Бул макалада лингвокультурологиянын концептуалдык аппаратына тиешелүү негизги аныктамалар баяндалат. Макала лингвист окумуштуулардын эмгектерине негизделген. Ал лингвокультурологиянын негизги түшүнүктөрүн (лингвомаданий концепция, лингвокультура, маданий универсалдуу, маданий компетенттүүлүк, маданий салттар, маданий семалар) сүрөттөйт.