(untitled) (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada tilshunoslik va madaniyatshunoslik hamkorligining namoyon boʻlish omillari, shuningdek, lingvokulturologiyaning tadqiq obyekti ekanligiga doir ma’lumotlar berilgan.O‘zbek xalq maqollari tahlilga tortilgan.