(untitled) (Conferences, 2026)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida O‘zbekiston tarixi fanini o‘qitish jarayonida talabalarning mustaqil ta’lim topshiriqlari orqali tarixiy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirish va kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish masalalari yoritilgan