(untitled) (Conferences, 2026)
Mazkur ishda Qadimgi Misr madaniyatining shakllanishi, rivojlanish bosqichlari va jahon sivilizatsiyasidagi o‘rni yoritiladi. Qadimgi misrliklarning diniy qarashlari, yozuv tizimi, me’morchiligi, san’ati hamda ilm-fan sohasidagi yutuqlari tahlil qilinadi. Shuningdek, Nil daryosining jamiyat taraqqiyotiga ta’siri va madaniy hayotdagi ahamiyati ochib beriladi. Qadimgi Misr madaniyati insoniyat tarixida muhim sivilizatsion markazlardan biri sifatida baholanadi.