(untitled) (Conferences, 2026)
. Ushbu maqolada XIX asr oxiri XX asr boshlarida Xiva xonligida jadidchilik harakati vujudga kelish arafasidagi ijtimoiy-siyosiy vaziyat, xonlik aholisi, yer egaligi, soliqlar haqida qisqacha ma`lumot beriladi.