(untitled) (Conferences, 2026)
Maqolada globallashuv sharoitida raqamlashgan jamiyatda yoshlarning dunyoqarashi, ularga ta’sir etuvchi omillar hamda yoshlar dunyoqarashining namoyon bo‘lish xususiyatlari bayon etilgan.