(untitled) (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida oliy ta’lim tizimida olib borilayotgan keng ko‘lamli islohotlar, zamonaviy imkoniyatlar va bu borada amalga oshirilayotgan qulayliklar tahlil qilinadi.