(untitled) (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada shoir Hayrat To‘raqo‘rg‘oniyning nashriy manbalari, adabiy merosining lingvopoetik xususiyatlari haqida ma’lumot berilgan. Shoir asarlarining mazmun-mohiyati hamda bugungi kundagi ahamiyati yoritilgan.