(untitled) (Conferences, 2026)
Maqolada Buxoro xonligining tashqi diplomatik siyosati va iqtisodiy aloqalarining shakllanishi, rivojlanish bosqichlari va ularning mintaqaviy ahamiyati tarixiy manbalar asosida tahlil qilingan.