(untitled) (Conferences, 2026)
Maqolada Nishotiy uslubi individual poetik ohangga egaligi, o‘zbek adabiy tilining leksik, morfologik va sintaktik xususiyatlarini o‘rganishda muhim manba ekanligi, Nishotiyning ijtimoiy-siyosiy fikr va mulohazalari “Husn-u Dil” dostonida o‘z ifodasini topganligi bayon etiladi.