(untitled) (Conferences, 2026)
. мақалада Қазақстандағы мектепке дейінгі білім беруді жаңғырту мәселесі қарастырылады. Мектепке дейінгі білім беру жүйесі – кез келген мемлекеттің білім беру саласының іргетасы. Автор Қазақстандағы мектепке дейінгі білім беруді жаңғыртудың басты ұстанымдарын ашып көрсетеді