(untitled) (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada XIX asr oxiri – XX asr boshlarida yashab ijod etgan ma’rifatparvar shoir Sayid Haybatullohxoʻjaning “Qissayi kurash az Xislat” asarining matn tarixi yoritilgan. Mavzuni yoritishda qiyosiy-tarixiy, matniy-qiyosiy, statistik tahlil usullaridan foydalanildi