(untitled) (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada raqamli jamiyat sharoitida diniy erkinlikning yangi shakllari, uning virtual makonda namoyon bo‘lishi hamda axloqiy tanlov bilan o‘zaro bog‘liqligi ijtimoiyfalsafiy jihatdan tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli muhitning shaxs e’tiqodi, qadriyatlari va axloqiy qarorlariga ta’siri ochib beriladi.