(untitled) (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek tilshunosligi va kognitologiya fanlari o‘rtasidagi integratsiyaning nazariy va amaliy ahamiyati yoritiladi. Til va tafakkur o‘rtasidagi bog‘liqlik, kognitiv tilshunoslikning shakllanishi hamda uning o‘zbek tilini tadqiq etishdagi imkoniyatlari tahlil qilinadi.