(untitled) (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada Zokirjon Xolmuhammad o‘g‘li Furqat ijodida tabiat tasviri masalasi kompleks tahlil qilingan. Shoir lirikasida tabiatning badiiy-estetik, tasavvufiy va psixologik funksiyalari ochib berilgan.