(untitled) (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada tilshunoslikka oid bo‘lmagan yo‘nalishlarda tahsil olayotgan talabalarga tilshunoslik fanini o‘qitishning o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rib chiqilgan. Unda o‘quv jarayonida duch keladigan asosiy muammolarni tahlil qilib, lingvomadaniy kompetentsiyani rivojlantirishga qaratilgan samarali usul va yondashuvlarni taklif etilgan.