(untitled) (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada jamiyatda genetik texnologiyalarni qo‘llash jarayonida yuzaga kelayotgan ijtimoiy qarama-qarshiliklar falsafiy va ijtimoiy tahlil qilinadi. Unda bioetika, ijtimoiy tenglik, inson huquqlari hamda ilmiy taraqqiyot o‘rtasidagi ziddiyatlar yoritilib, genetik texnologiyalarning jamiyat barqarorligiga ta’siri baholanadi va ularni muvozanatli boshqarish zarurati asoslab beriladi.