(untitled) (Conferences, 2026)
maqolada maktabngacha ta`lim tashkilotlarida ta’lim-tarbiya jarayonida milliy qadriyatlarni singdirishning samaradorligi ko‘p jihatdan zamonaviy pedagogik texnologiyalarni to‘g‘ri tanlash va qo‘llash usullari keltirilgan. Milliy qadriyatlar - millat shaxsining tili, tarixi, urf-odatlari, an’analarida namoyon bo‘ladi. Milliy qadriyatlar negizida «milIat», «o‘zbek» degan so‘zlar o‘z ifodasini topgan.