(untitled) (Conferences, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ingliz tilida tinglab tushunish ko‘nikmasini shakllantirishda raqamli ta’lim texnologiyalarining o‘rni kompleks tarzda tahlil qilinadi.