(untitled) (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada o‘zbek tilida floristik metaforalar — o‘simliklar dunyosiga tegishli leksik birliklar asosida shakllanadigan ko‘chma ma’noli iboralar va nutqiy qurilmala semantik va klassifikatsion jihatdan tahlil qilinadi.