(untitled) (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek xalqining milliy qadriyatlari va ularning lingvomadaniy mohiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu qadriyatlarning ingliz tilida ifodalanish xususiyatlari, tarjima jarayonidagi muammolar va ularning madaniy ekvivalentlari keng yoritiladi.