SOVET HUKUMATI DAVRIDA OILA INSTITUTIDAGI O‘ZGARISHLARNI TARIXIY ONG VA MILLIY XOTIRAGA TA’SIRI (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada sovet hukumati davrida an’anaviy oila munosabatlarini o‘zgartirish orqali ayollardan “sovet tarafdorlari” ni shakllantirish va uning oqibatlari yoritib beriladi.