TURKISTON VETERINARIYA XIZMATI. XIZMAT SAFARLARI VA KUNDALIK FAOLIYATI (XX ASR BOSHLARI) (Conferences, 2026)
Turkiston viloyatlarida veterinariya boshqarmalari mavjud bo‘lib, bular uyezd va volostlarda veterinariya holatni o‘rganish uchun o‘z veterinar shifokorlarini vaqti-vaqti bilan hududlarga xizmat safariga yuborib turgan. Veterinar shifokorlarga hududlarning veterinariya holati bo‘yicha xarita berilgan va ular bu orqali hududlarda o‘z faoliyatini olib borgan.