ILMIY-OMMABOP DISKURS VA UNDA LINGVOMADANIY OMILLARNING O‘RNI (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada ilmiy-ommabop diskursning ilmiy diskursdan farqi va umumiy jihatlari, janrlari haqida so‘z yuritiladi. Ilmiy ommabop diskursning yaratilishida muallif shaxsi, lisoniy ijodkorlik masalalarining ahamiyati ochib beriladi.