YOSHLARGA OID DAVLAT SIYOSATINING TARIXIY SHAKLLANISHI VA UNDA TARIXIY ONG HAMDA MILLIY XOTIRANING O‘RNI (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda yoshlarga oid davlat siyosatining shakllanishi va rivojlanish bosqichlari bayon uslubida yoritiladi. Unda mustaqillikning dastlabki yillaridan boshlab hozirgi davrgacha yoshlar siyosatining huquqiy, tashkiliy va amaliy asoslari izchil tahlil qilinadi. Shuningdek, yoshlar siyosatining zamonaviy yo‘nalishlari va uning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni ochib beriladi.