ERKIN VOHIDOV DOSTONLARIDA XRONOTOPLAR (Conferences, 2026)
Maqolada adabiyotshunoslik fanining dolzarb muammolaridan biri xronotop shakllarining badiiy xususiyatlari tahlil qilingan. Mazkur maqolada sheʼriyatda, xususan, atoqli shoir Erkin Vohidov ijodida xronotop masalasi davr va makon nuqtayi nazardan tahlilga tortilgan.