ОСНОВНЫЕ ВОПРОСЫ ЛИНГВОКУЛЬТУРОЛОГИИ (Conferences, 2026)
Бул макалада лингвокультурологиянын концептуалдык аппаратына тиешелүү негизги аныктамалар баяндалат. Макала лингвист окумуштуулардын эмгектерине негизделген. Ал лингвокультурологиянын негизги түшүнүктөрүн (лингвомаданий концепция, лингвокультура, маданий универсалдуу, маданий компетенттүүлүк, маданий салттар, маданий семалар) сүрөттөйт.