TILSHUNOSLIK VA MADANIYATSHUNOSLIK HAMKORLIGINING NAMOYON BOʻLISH OMILLARI (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada tilshunoslik va madaniyatshunoslik hamkorligining  namoyon boʻlish omillari, shuningdek, lingvokulturologiyaning tadqiq obyekti ekanligiga doir ma’lumotlar berilgan.O‘zbek xalq maqollari  tahlilga tortilgan.