O‘ZBEK MILLIY FALSAFIY-AXLOQIY TAFAKKURI RIVOJIDA AGIOGRAFIK ASARLARNING AHAMIYATI (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek milliy falsafiy-axloqiy tafakkuri rivojida agigografik asarlarning ahamiyati. Shuningdek, agigografik asarlar o‘zi qanday asarlar ekanligi, ularning yoshlar axloqiy tarbiyasidagi ahamiyati hamda bugungi kunda bunday asarlarning ahamiyati xususidagi fikrlar bayon etilgan.