O‘ZBEKISTON TARIXI FANIDAN MUSTAQIL TA’LIM TOPSHIRIQLARINI ISHLAB CHIQISHNING METODIK ASOSLARI (Conferences, 2026)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida O‘zbekiston tarixi fanini o‘qitish jarayonida talabalarning mustaqil ta’lim topshiriqlari orqali tarixiy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirish va kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish masalalari yoritilgan