YANGI O‘ZBEKISTONDA MILLATLARARO MUNOSABATLARNI RIVOJLANTIRISHDA MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYATLARNING O‘RNI (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonda millatlararo munosabatlarni rivojlantirishda milliy va umuminsoniy qadriyatlarning o‘rni haqida fikr yuritiladi.