YOSHLAR O‘RTASIDA DERADIKALIZATSIYA JARAYONLARINI KUCHAYTIRISHDA TA’LIM VA TARBIYANING AHAMIYATI (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada yoshlar o‘rtasida radikal g‘oyalar tarqalishining oldini olish va deradikalizatsiya jarayonlarini kuchaytirishda ta’lim hamda tarbiya tizimining o‘rni ijtimoiy-falsafiy jihatdan tahlil etiladi. Shuningdek, yoshlar ongida sog‘lom dunyoqarashni shakllantirish, mafkuraviy immunitetni mustahkamlash hamda bag‘rikenglik muhitini rivojlantirishning dolzarb masalalari yoritilgan.