TARIXIY ONG VA MILLIY XOTIRA NUQTAI NAZARIDAN YANGI O‘ZBEKISTONDA OLIY TA’LIM ISLOHOTLARI VA ZAMONAVIY IMKONIYATLAR (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida oliy ta’lim tizimida olib borilayotgan keng ko‘lamli islohotlar, zamonaviy imkoniyatlar va bu borada amalga oshirilayotgan qulayliklar tahlil qilinadi.