XVI ASRDA BUXORO XONLIGINING HINDISTON BILAN TASHQI SAVDO VA DIPLOMATIK ALOQALARINING YOZMA MANBALARDA YORITILISHI XUSUSIDA (Conferences, 2026)
Maqolada Buxoro xonligining tashqi diplomatik siyosati va iqtisodiy aloqalarining shakllanishi, rivojlanish bosqichlari va ularning mintaqaviy ahamiyati tarixiy manbalar asosida tahlil qilingan.