GRAFIKA VA FONETIKA MODULINI O‘QITISHDA MUAMMOLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada grafika va fonetika modullarini o‘qitishda muammoli ta’lim texnologiyalaridan foydalanishni har tomonlama yoritiladi. Maqolada muammoli vaziyatlarni yaratish usullari, ularning o‘quv jarayonidagi pedagogik samaradorligi hamda talabalarning mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi o‘rni tahlil qilinadi.