RAQAMLI TRANSFORMATSIYA SHAROITIDA TA’LIM VA SUN’IY INTELLEKT: INSON VA JAMIYAT RIVOJINING FALSAFIY KONSEPSIYASI (Conferences, 2026)
sun’iy intellekt texnologiyalarining globallashuv sharoitida ta’lim jarayoniga ta’siri, amaliy tajribalar, mavjud muammolar hamda innovatsion imkoniyatlarni tahlil qiladi, samaradorlikni oshirish va rivojlanish istiqbollarini yoritadi, zamonaviy pedagogik yondashuvlar,raqamli transformatsiya, moslashuvchanlik va ta’lim sifatini yuksaltirishga qaratilgan.