ZAMONAVIY GLOBALLASHUV JAZAMONAVIY GLOBALLASHUV JARAYONIDA MA’NAVIY QADRIYATLAR MODERNIZATSIYASI VA IJTIMOIY TARAQQIYOT DIALEKTIKASIRAYONIDA MA’NAVIY QADRIYATLAR MODERNIZATSIYASI VA IJTIMOIY TARAQQIYOT DIALEKTIKASI (Conferences, 2026)
Maqolada zamonaviy globallashuv sharoitida ma’naviy qadriyatlar modernizatsiyasi, ularning jamiyat rivojiga ta’siri hamda ijtimoiy taraqqiyot dialektikasi, globallashuv jarayonida inson ongi, ma’naviyatining konseptual asoslarini o‘zgarishi va oqibatlari tadqiq etilgan. Shuningdek, milliy ma’naviyatimizga tashqi va ichki tahdidlar mavjudligini, ularning har biri o‘ziga xos ko‘rinishda xavf solayotganligini ko‘rishimiz mumkinligi ko‘rsatib o‘tilgan.