АКАДЕМИК Е.А.БӨКЕТОВ АТЫНДАҒЫ ҚАРАҒАНДЫ ҰЛТТЫҚ ЗЕРТТЕУ УНИВЕРСИТЕТІНІҢ ҚАУЫМДАСТЫРЫЛҒАН ПРОФЕССОРЫ, ПЕДАГОГИКА ҒЫЛЫМДАРЫНЫҢ КАНДИДАТЫ, ҚАЗАҚСТАН (Conferences, 2026)
. мақалада  Қазақстандағы мектепке дейінгі білім беруді жаңғырту мәселесі қарастырылады. Мектепке дейінгі білім беру жүйесі – кез келген мемлекеттің білім беру саласының іргетасы. Автор Қазақстандағы мектепке дейінгі білім беруді жаңғыртудың басты ұстанымдарын ашып көрсетеді