JADID ADABIY MEROSIDAGI ETNOGRAFIK BIRLIKLARNI ELEKTRON PLATFORMAGA INTEGRATSIYA QILISH MUAMMOLARI (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada jadid adabiy merosida uchraydigan etnografik birliklarni zamonaviy elektron platformalarga integratsiya qilishning nazariy va amaliy muammolari tahlil qilinadi.