SUN’IY INTELLEKT VA ZAMONAVIY FILOLOGIK YO‘NALISHLAR INTEGRATSIYASI (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining zamonaviy filologik yo‘nalishlarda qo‘llanishi tahlil qilinadi. Maqolada SI yordamida talabalar nutq ko‘nikmalarini rivojlantirish, mustaqil ta’lim jarayonini samarali tashkil etish, matnlarni tahlil qilish va tarjimasifatini oshirish imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.