RAQAMLI AUDIO-VIZUAL VOSITALAR ORQALI BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING INGLIZ TILIDAGI OG‘ZAKI NUTQ KO‘NIKMALARINI TAKOMILLASHTIRISH (Conferences, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ingliz tilida tinglab tushunish ko‘nikmasini shakllantirishda raqamli ta’lim texnologiyalarining o‘rni kompleks tarzda tahlil qilinadi.