KOMIL XORAZMIY IJODIDA POETIK TASVIR TALQINI (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada Komil Xorazmiy g‘azallarining poetik xususiyatlari va obrazlar tizimi zamondosh ijodkorlar bilan taqqoslangan holda tahlil etilgan. Mapolada Komil Xorazmiyning XIX asr milliy uyg‘onish davri adabiyotida tutgan o‘rni atroflicha tahlil etilgan.