O‘ZBEK XALQINING URF-ODAT VA QADRIYATLARI: LINGVOMADANIY VA TARJIMAVIY YONDASHUV (Conferences, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek xalqining milliy qadriyatlari va ularning lingvomadaniy mohiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu qadriyatlarning ingliz tilida ifodalanish xususiyatlari, tarjima jarayonidagi muammolar va ularning madaniy ekvivalentlari keng yoritiladi.