SUN’IY INTELLEKT DAVRIDAGI O‘ZBEK TILINING TEXNIK TERMINOLOGIYASI: RAQAMLI LEKSIKANING SHAKLLANISH MUAMMOLARI VA STANDARTLASHTIRISH ISTIQBOLLARI (Conferences, 2026)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt va raqamli texnologiyalar davrida o‘zbek tilining texnik terminologiyasida yuz berayotgan jadal o‘zgarishlar lingvistik jihatdan tahlil qilinadi.